Skip to content

Om “Regler & vejledninger”

Referencelaboratoriet har samlet relevante regler og vejledninger om “Miljømålinger” i en liste, sorteret efter udgivelsesår (nyeste først). Hver enkelt publikation på listen er relateret til ét eller flere emner på den gældende emneliste, og emneområdet kan herved indgå som søgeparameter. Listen opdateres efter hvert møde i styringsgruppen, typisk april/maj og oktober/november.

Publikationer er markeret som værende “Gældende”, Udgået” eller “Supplerende” alt efter publikationens øjeblikkelige status. Supplerende, relevant litteratur er medtaget i det omfang, den indeholder nyttig og relevant information. Udgåede vejledninger mv. vil i stor udstrækning forblive på listen.

Hver publikation har sin egen side med et kort resumé og et link til download af publikationen. Undtagelsen er bekendtgørelser (BEK) og lovbekendtgørelser (LBK) hvor linket henviser direkte til Retsinformations hjemmeside www.retsinformation.dk.

Oversigtssiden indeholder nogle simple søgefunktioner, der bevirker, at der kan søges på emneområder. Der kan også søges på udgiver (fx Miljøstyrelsen, Vejdirektoratet osv.) hvorved der fremkommer en liste med alle relevante publikationer fra denne udgiver. Hvis man bruger dropdown menuen til søgning – fx. på udgiver – skal man huske at klikke på søgefunktionen (forstørrelsesglasset).

Der er også mulighed for fritekstsøgning i søgefeltet med forstørrelsesglasset.

Referencelaboratoriet hører gerne om evt. manglende publikationer eller om andre oplevelser med listen. Skriv til reflab@force.dk

God fornøjelse
Referencelaboratoriet

Back To Top